Essència.dos

45972_1461028617317_2335327_n

Som un equip de treball terapèutic format per la Susana Gómez ,Psicóloga Infantil i Màster en Logopedia i la Margarita Ciurana,Mestra i Màster en Pedagogía Sistèmica i totes dues Tècniques en Constel.lacions Familiars Sistèmiques per la Universitat Maria Cristina del Escorial, Madrid.
La nostra història va començar quan totes dues feiem la formació en C.F.S i a poc a poc la vida ens va portar cap una manera de fer i de sentir el treball sistèmic de la mateixa manera, és a dir fer sessions en C.F.S intenses , completes i sobretot honestes.
En les nostres reunions grupals o individuals tenim un objectiu prioritari i és el d’arribar a una solució clara i resolutiva pels nostres clients. Això vol dir que una vegada acabada la sessió la persona s’emporta una mirada més amplia i comprensiva de si mateixa i de la seva familia d’origen.
Alhora col.laborem amb una terapeuta en Desprogramació Biològica en la ciutat de Terrassa on fem un acostament d’aquesta tècnica amb les C.F.S per tal d’arribar a un espai més ampli de sanació.
Farà quasi tres anys que vam unir les nostres forces sota el nom de Essència.dos i la nostra trajectòria professional ens va portar a inaugurar un nou espai sistèmic dirigit als animals de companyia. És una nova experiencia de coneixement tant per nosaltres com pels amos de les mascotes. Estem investigant i obrim un nou camí per tal de saber que representen els animals , quin lloc ocupen en el Sistema Familiar o quines càrregues porten per amor als seus propietaris.
I en aquests moments ens estem obrim a col.laborar amb la Marta Cirera i SOMATIC HORSE EXPERIENCIE on cusim Constel.lacions Familiars i Moviments Sistèmics i xamanisme amb l’ajuda dels seus inteligents cavalls, gràcies als quals i a la màgia de la Natura portem a terme un treball més profund, fi i delicat.

Leave a comment