espespesp

Sensemo

SensemoSensemo és un mètode de gestió de les emocions a través de les sensacions corporals. L’aprenentatge de l’escolta del cos a través de les sensacions físiques, utilitzant el coneixement del treball somàtic de Peter Levine i el coneixement de la tradició oriental basada en els centres energètics, aporta una informació directa del nostre cos sobre el que nosaltres vivim.

És una forma de veure el món a través del nostre cos. Una mirada honesta i autèntica al que realment sentim. La geografia de les sensacions ens suggereix quin tema està essent posat en qüestió.

Per exemple, quan tenim set el nostre cos ens envia la sensació de sequedat a la boca, i nosaltres sense pensar-hi, actuem i anem a buscar aigua. A nivell emocional passa exactament el mateix. Ens enfadem, ho sabem perquè el nostre cos ens ho diu. Si l’escoltem i actuem, les sensacions es callen. Si no fem cas, ens persegueixen convertint-se en més i més fortes.

Quan són molt fortes, i molt incòmodes les sensacions establim patrons de supervivència per evitar sentir. Podem optar per dissociar-nos, sortir del cos, anar-nos-en al cap, medicar-nos, drogar-nos, etc…

Les emocions tenen un missatge per fer passar i la localització de les sensacions físiques ens donen pistes sobre què necessitem fer per resoldre la situació.

El moviment que es manifesta ens explica quins patrons tenim, i si salten en automàtic, l’existència d’algun fet traumàtic no resolt és molt probable.

En els tallers de Sensemo aprendràs:

A saber si estàs present o no sentint la connexió a terra.
A mantenir-nos en la sensació fins que es transformi i desaparegui.
A reconèixer patrons energètics
A escoltar el cos i actuar en conseqüència

A ser més autosuficient emocional i guanyar llibertat personal

Guanyarem presència que és la capacitar d’estar. Imprescindible si som terapeutes o treballem amb animals.

Estar present és imprescindible per viure la vida d’una manera més plena.

Tallers en caps de setmana.

Consulteu el calendari o demaneu informació per mail marta@somatiche.com o per telèfon al 638926672/629848735

Sensemo somatiche

Leave a comment